Before and After: A Crowded Kitchen Gets a Classic Redesign

Tucked on a beautiful tree-lined street within the historic Washington Park neighborhood of Seattle, the early-1900s home of Katie Hackworth’s clients has tons of charm. Not so charming, though, was the crowded kitchen and mudroom space. With toddler twin daughters and a pair of loving golden retrievers, the family needed more storage, an open-plan space to accommodate their lifestyle, and additional natural light, which led them to call on H2 Design + Build, Hackworth’s design and contracting firm she founded with her husband, Paul. By adding new windows, incorporating thoughtful storage solutions, and remaining true to the home’s heritage, Hackworth transformed its weak spots. Keep scrolling to check it out!

Add a Comment

More Stories
1